Tienermeiden club

 

De tienermeidenclub is er voor meiden vanaf 12 jaar, die houden van creatief bezig zijn, koken/bakken, samen huiswerk maken, een spelletje doen etc. Meiden die zich wel zelfstandig redden, maar het ook wel fijn vinden dat er een volwassene in de buurt is, bij wie ze zich vertrouwd voelen.

Gezellig samen zijn, met leeftijdsgenootjes, en leuke dingen doen en gezellig kletsen met elkaar. Waar nodig ben ik er ook voor een luisterend oor.

De club is ontstaan uit behoefte, van meiden die bijvoorbeeld eerder al eens bij me zijn geweest voor een workshop of coaching, maar ook meiden die aanvoelden dat ze ‘moesten’ reageren op een oproep voor de meidenclub op sociale media. De groep is momenteel groeiende, maar zal uiteindelijk uit maximaal 6-8 meiden bestaan. Zo is en blijft er voldoende ruimte voor individuele aandacht.

Dit zijn de data tot eind 2020. In de maand augustus is niets gepland i.v.m. (zomer)vakantie. M.i.v. september houden we vast de vrijdagavond aan, eens per twee weken (de even weken). De tijden zijn steeds van 19.00 – 20.30 uur:
10 juli, 4 september, 18 september, 2 oktober, 16 oktober, 30 oktober, 13 november, 27 november, 11 december

Op het programma staan o.a. een spelletjesavond, creatieve avond, iets koken/bakken, een chillavond etc.