Tienermeiden groep

 

De tienermeidengroep is er voor meiden van 10 jaar en ouder, die houden van creatief bezig zijn, koken/bakken, samen huiswerk maken, een spelletje doen etc. Meiden die zich wel zelfstandig redden, maar het ook wel fijn vinden dat er een volwassene in de buurt is, bij wie ze zich vertrouwd voelen.

Gezellig samen zijn, met leeftijdsgenootjes, en leuke dingen doen en gezellig kletsen met elkaar. Waar nodig ben ik er ook voor een luisterend oor.

De club is ontstaan uit behoefte, van meiden die bijvoorbeeld eerder al eens bij me zijn geweest voor een workshop of coaching, maar ook meiden die aanvoelden dat ze ‘moesten’ reageren op een oproep voor de meidenclub op sociale media. De groep is momenteel groeiende, maar zal uiteindelijk uit maximaal 6-8 meiden bestaan. Zo is en blijft er voldoende ruimte voor individuele aandacht.

Momenteel ligt de gemiddelde leeftijd van de vrijdagavond groep op zo’n 14 jaar. Ik ben voornemens een tweede meidengroep te starten, op de dinsdagavond. Deze zal zijn voor de meiden vanaf een jaar of 10 t/m ongeveer 13/14 jaar. Zo blijft de leeftijd per meidengroep goed aansluiten op elkaar. Waar behoefte is, kan een overstap gemaakt worden naar de andere meidengroep. Een overstap gaat altijd in gezamenlijk overleg.

De data voor de vrijdag groep zijn (tot aan de kerstvakantie):
10 september, 24 september, 8 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november, 10 december.
Dit zijn vrijdagavonden, we starten steeds om 18.30 uur en eindigen om ca 20.00 uur.

Voor de dinsdagavond groep zijn er nog geen data. Deze plan ik zodra er aanmeldingen zijn voor deze avond.

Op het programma staan o.a. een spelletjesavond, creatieve avond, iets koken/bakken, een chillavond etc.