Tienermeiden club

 

De tienermeidenclub is er voor meiden vanaf 10 jaar, die houden van creatief bezig zijn, koken/bakken, samen huiswerk maken, een spelletje doen etc. Meiden die zich wel zelfstandig redden, maar het ook wel fijn vinden dat er een volwassene in de buurt is, bij wie ze zich vertrouwd voelen.

Gezellig samen zijn, met leeftijdsgenootjes, en leuke dingen doen en gezellig kletsen met elkaar. Waar nodig ben ik er ook voor een luisterend oor.

De club is ontstaan uit behoefte, van meiden die bijvoorbeeld eerder al eens bij me zijn geweest voor een workshop of coaching, maar ook meiden die aanvoelden dat ze ‘moesten’ reageren op een oproep voor de meidenclub op sociale media. De groep is momenteel groeiende, maar zal uiteindelijk uit maximaal 6-8 meiden bestaan. Zo is en blijft er voldoende ruimte voor individuele aandacht.

Keuze uit vrijdagavond OF zaterdagmiddag. Allebei mag ook!
Sommige meiden komen eenmaal per maand, sommige twee keer per maand. Beide kan, beide mag. Wil je nog meer flexibel zijn in je keuze, dan kun je ook een strippenkaart aanschaffen. Je betaalt dan enkel voor de keren dat je daadwerkelijk komt, of dit nu een vrijdag of een zaterdag is.

Dit zijn de data tot aan de zomervakantie. In de maand augustus is niets gepland i.v.m. (zomer)vakantie:
Vrijdagavond van 19.00 – 20.30 uur:        10 juli

Op het programma staan o.a. een spelletjesavond, creatieve avond, iets koken/bakken, een chillavond etc.