Thee & thema

Sinds enige jaren ben ik een enorm liefhebster van thee, losse pure thee wel te verstaan. Thee staat voor mij voor aandacht, warmte, een moment voor jezelf. Maar ook de tijd nemen om een goed gesprek aan te gaan. Door aandacht te hebben voor het zetten van een mooie thee, creëer je rust en sta je even stil bij dat wat het moment je brengt.

Een heel laagdrempelige en prettige manier om met elkaar in gesprek te gaan, is een theekransje. Rondom een bepaald thema over bijvoorbeeld de opvoeding van je kinderen, even aandacht aan jezelf mogen geven, of omdat je meer wilt weten over thee. Er is van alles mogelijk, jullie thema is voor mij bepalend voor de werkwijze en de inhoud van het theekransje. Ik neem enkele theeën mee, waar ik meer over vertel en om samen van te genieten.

Ook kan ik een theeproeverij organiseren, waarbij ik verschillende theeën aan bod laat komen en hier ook meer over vertel. Wat is het voor thee, waar en hoe wordt het gemaakt enzovoort. Tevens is een thee-kaas of thee-chocolade workshop mogelijk, in een kleine setting laat ik je verschillende theeën met bijpassende kaas of chocolade proeven. Ervaar hoe lekker thee met een goed bijpassende kaas/chocolade kan zijn!

Spreek, in overleg met mij, met een groep ouders/vriendinnen/buren (minimaal 3, maximaal 8) een datum, tijdstip en locatie af. Zo eenvoudig kan het zijn!
Ik kan overdag, maar ook in overleg ‘s avonds of in het weekend. Bij mij thuis heb ik een locatie ter beschikking, maar ik kom ook naar je toe als dat beter uit komt. Graag overleg ik met jou de mogelijkheden.